Блогът на Тренинг Дивижън

обучения, тиймбилдинг програми, изграждане на умения, мотивация, лидерство

Обучение за работа в екип – да съчетаем полезното с приятното

Миналата седмица Тренинг Дивижън организира и проведе обучение за работа в екип на служителите на софтуерната компания Everbread. Интересното в този случай беше същността на задачата – изграждане на детски катерушки в гр. Самоков. Тази активност за конструиране не само допринесе за създаването на основа за ефективна работа в бъдеще, но и имаше социална значимост.

Участниците в обучението бяха разделени на четири отбора, всеки от които имаше ръководител, разпределящ функциите между членовете. Трябваше да бъдат построени четири съоръжения – двойна люлка, пясъчник, пейка без облегалка и комбинирано съоръжение с катерушка и пързалка. Допълнително екипите оформиха цветни лехи около детската площадка. По време на обучението бяха използвани методи за работа като ролеви игри и симулации, логически задачи, вербална и невербална комуникация, работа в подгрупи, активности за личностни и групови постижения, състезание и сътрудничество.

Ето кратък фото репортаж от обучението за работа в екип:

Участниците се забавляваха много, показаха екипно сътрудничество, справиха се с предизвикателства и имаха възможност да се опознаят извън работния процес.

Бихме искали и да изкажем специални благодарности на общината на гр. Самоков за тяхното съдействие при планирането и осъществяването на проекта.

Разгледайте повече за нашите обучения за работа в екип и тиймбилдинг програми.

Един коментар to “Обучение за работа в екип – да съчетаем полезното с приятното”

  1. Тимбилдинг със социално значение - видео | Блогът на Тренинг Дивижън Says:

Оставете коментар