Блогът на Тренинг Дивижън

обучения, тиймбилдинг програми, изграждане на умения, мотивация, лидерство

Кои сме ние?

Тренинг Дивижън

Това е фирменият блог на Тренинг Дивижън – бързо развиваща се организация, специализирана в планирането и провеждането на обучения в областта на човешките ресурси. Нашите обучителни решения за изграждане на ключови компетенции и умения са обособени в следните групи:

  • Презентационни умения
  • Събиране на вземания
  • Продажбени умения
  • Мениджърски умения
  • Тиймбилдинг програми
  • Лидерство и харизма
  • Коучинг

Основната ни цел е да решаваме реални проблеми от вашия бизнес, използвайки действителни ситуации, които превръщаме в обучителни модели. Така служителите ви не натрупват теоретични знания, а изграждат умения, с които са по-ефективни и постигат по-добри резултати в своята работа.

Ако искате да научите повече за обученията, които провеждаме, посетете нашия уебсайт или се свържете с нас директно.

Александър НенчевАлександър Ненчев е управител на Тренинг Дивижън от 2009 г. и е завършил Психология и магистратура УРЧР в НБУ София. Алекс има дългогодишен опит в сферата на търговията, директните продажби, обучението на възрастни. През последните 5 години активно се занимава с организиране, подготвяне и провеждане на обучения за умения. Създал и провел е над 350 обучения на теми: Продажбени умения, Обслужване на клиенти, Подходи за решаване на проблеми, Презентационни умения, Телефонна комуникация, Вербална и невербална комуникация, Мениджърски умения, Лидерство и харизма, Изграждане и управление на екипи, Управление на конфликтите, Работа с клиенти в просрочие и други в компании като Технополис, Кока Кола, Била, Актавис, БТК, Еконт Експрес, Брамак България, ЧЕЗ, Мото Пфое и др.

Оставете коментар