Блогът на Тренинг Дивижън

обучения, тиймбилдинг програми, изграждане на умения, мотивация, лидерство

Обучения по продажби

За да можем успешно да продаваме в настоящата ситуация, се изисква съвсем различен набор от умения спрямо тези в предишните години. Вашите клиенти имат по-високи очаквания за качество и обслужване, отколкото когато и да било преди.
Ето защо, вашият екип по продажби е необходимо да използва изключителен подход на обслужване при работа с клиентите и освен да има съответните умения на всеки етап от продажбения процес, трябва да постоянно да развива способността създаване на дълготрайни печеливши отношения с клиентите, на които продават.

Вече не е достатъчно просто да имате най-добрият продукт на пазара. Клиентите изискват търговеца да разбира в дълбочина техните нужди и да удовлетворява и най- фините им потребности. Търговците трябва да предоставят на своите клиенти стойност, която надхвърля използването на продукта или услугата – това, което има най- голямо значение е цялостното преживяване и усещане на клиента.

Обучението по продажби има за цел преди всичко да развие уменията на търговците в тази посока. Ние от Тренинг Дивижън можем да изградим Вашия търговски екип така, че да го давате за пример като успешна търговска.

Нашето предложение се основава на вярването, че човешките същества се учат най-добре чрез правене на нещата, а не просто чрез гледане и слушане. Залага се преди всичко на практиката, на ролевите игри, на симулации и практическите казуси, в които търговците продават продуктите си. В основата на нашия подход стои практическият опит на обучителите, което дава възможност за много конкретни примери и демонстрации, които участниците от обучението могат да приложат в своята работа.

От присъствието на наш тренинг и преживяването на нов, свеж и иновативен подход на обучение по продажби, всеки участник ще си тръгне с набор от ефективни умения и успешни търговски навици, които ще му позволят да подобри собственото си поведение и ефективност.

Можете да повишите продажбите си чрез подобряване на някои от уменията или чрез използването на напълно нов продажбен процес. Лесно е да се направи с правилната помощ. След анализиране на вашите нужди и цели може да изготвим индивидуална програма за обучение в различни направления, които може да разгледате на нашият сайт trainings-bg.com.

За повече информация:

Телефон: +359 2 850 41 85;
+359 2 850 41 86
GSM: +359 895 719 212
E-mail: office@trainings-bg.com

  • No Related Post

Оставете коментар